Autogén tréning csoport

Aktuálisan induló relaxációs tanfolyamok

A tanfolyam célja: az autogén tréning alapfokának elsajátítása.
– A csoport létszáma: 4-8 fő
– Időtartam: 10 x 60-90 perc (10 alkalom, heti gyakorisággal)
– Részvételi díj: 50 000 Ft
KEDVEZMÉNY: +1 félórás egyéni beszélgetés díjmentesen a tanfolyamot megelőzően

Várható kezdési időpont:
2018. november 6. A pontos kezdési időpontokat a résztvevők igénye szerint, közösen alakítjuk ki.

Helyszín: Otthon.Magadnál Központ – Szentendre, Dumtsa Jenő u. 13/A.

Jelentkezés: +36 70 602 6915, info@banyaszreka.hu

Hogyan sajátítható el az autogén tréning?

A tanfolyamon a résztvevők elsajátítják az autogén tréning alapfokát, azaz az alapgyakorlatokat és a szervgyakorlatokat. Az alapozó gyakorlatok elsajátításával megtanulnak önállóan relaxálni, és új készségüket számos helyzetben tudják használni. A gyakorlatok hétről hétre egymásra épülnek, és a módszer jótékony hatásai már néhány hét után jól érezhetők. A tanfolyam végére a résztvevők megtanulják felismerni testük jelzéseit, képesek megelőzni és enyhíteni számos pszichoszomatikus tünetet, és számos élethelyzetben kreatívan tudnak segíteni önmagukon az autogén tréning felhasználásával. Mindehhez napi rendszerességű gyakorlásra, az otthoni feladatok elvégzésére, valamint az élmények írásos és szóbeli feldolgozására van szükség.

További információk a módszerről itt.

 

Általános információk és jelentkezés

  • A jelentkezés után egyéni beszélgetés alkalmával minden résztvevővel megismerkedem, hogy egyéni szempontjait figyelembe vehessem a tanulási folyamatban.
  • A részvételi díj két részletben fizetendő: 15 000 Ft előleg az első személyes találkozáskor (a csoportban biztosított hely lefoglalására), a fennmaradó összeg pedig az első csoportos alkalmon. Szükség esetén további részletfizetés kérhető.
  • Az előleg visszajár, ha a csoport valamilyen oknál fogva mégsem tud indulni az ígért időpontban; azonban nem jár vissza, ha a jelentkező annak befizetése után meggondolja magát.
  • Az alkalmakról egy, esetleg két hiányzás nem akadályozza meg a módszer elsajátítását, de a hiányzásoktól függetlenül a részvételi díjat teljes egészében ki kell fizetni.
  • A tanfolyam helyszíne: 2000 Szentendre, Dumtsa Jenő u. 13/A.
  • Az autogén tréning egyéni formában is elsajátítható, rendszerint egyéb terápiás eszközökkel kiegészítve. Ennek előnye, hogy saját élményei feldolgozásához kizárólagos figyelem és jóval több idő áll rendelkezésére; az időbeosztás az Ön igényeihez alakítható. Az egyéni foglalkozások óradíja 12 000 Ft. Részletesebben lásd itt.
  • Kérdését, jelentkezését várom az alábbi elérhetőségek egyikén: info [kukac] banyaszreka [pont] hu, +36 70 602 6915.