Autogén tréning tanfolyam (11.23.)

Kinek ajánlom?

Ha rosszul alszol, állandóan fáradt vagy;
ha sokat aggódsz, idegeskedsz, könnyen kijössz a sodrodból;
ha gyakran fáj a fejed vagy a gyomrod;
ha sokszor rossz a hangulatod vagy pánikkal küzdesz – itt a helyed, az AT segíteni fog a gyógyulásban!
Ha szeretnél elfogadóbb lenni önmagaddal,
ha szeretnéd jobban kiismerni a tested,
ha szívesen kezedbe vennéd az irányítást,
ha szeretnél megtanulni elengedni dolgokat – itt a helyed, az AT segíteni fog a fejlődésben!

További információk a módszerről itt.

Közel 10 éve vezetek autogén tréning csoportokat – ezekben az években számos örömteli változástörténetet ismerhettem meg, a résztvevők és az autogén tréning mindig tudnak meglepetéseket szerezni számomra 🙂
Résztvevők élménybeszámolóit, tapasztalataimat, gondolataimat megtalálod Facebook oldalamon.

Hogyan zajlik a tanfolyam?

  • Minden résztvevő félórás egyéni beszélgetésen vesz részt: megismerkedünk, kérdéseket tehetsz fel, mágállapítjuk, ez-e a megfelelő módszer számodra.
  • A tanfolyamon a résztvevők elsajátítják az autogén tréning alapfokát, azaz az alapgyakorlatokat és a szervgyakorlatokat – ehhez egyéni segítséget kapsz a csoportvezetőtől, és támogatást, inspirációt a csoporttagoktól.
  • Mindehhez napi rendszerességű gyakorlásra, az otthoni feladatok elvégzésére (átlagosan napi 20 perc), valamint az élmények írásos és szóbeli feldolgozására van szükség.
  • Az alapgyakorlatok elsajátításával megtanulsz önállóan relaxálni, és új készségedet számos helyzetben tudod használni. A gyakorlatok hétről hétre egymásra épülnek, és a módszer jótékony hatásai már néhány hét után jól érezhetők.
  • A szervgyakorlatok segítségével megtanulod felismerni tested jelzéseit, képes leszel megelőzni és enyhíteni számos pszichoszomatikus tünetet, és számos élethelyzetben kreatívan tudsz segíteni önmagadon az autogén tréning felhasználásával.

FONTOS INFORMÁCIÓK

A tanfolyam célja: az autogén tréning alapfokának elsajátítása.

A tanfolyam 10 alkalmas, heti gyakorisággal. Az alkalmak időtartama (létszámtól függően) 60-90 perc. A csoport létszáma: 4-6 fő

Részvételi díj: 7000 Ft/ alkalom, összesen 70 000 Ft, amely egy összegben, tanfolymi díjként fizetendő. Kérésre, egyéni megítélés szerint részletfizetés lehetséges.

A csoportot vezeti: Bányász Réka klinikai szakpszichológus, relaxációs- és szimbólumterapeuta

Jelentkezés