Önismereti tréning (01.20.)

A lelki fejlődés igénye bármikor felmerülhet bennünk, és minden esetben a hosszú távú egészséget, kiegyensúlyozottságot szolgálja. Önmagunk mélyebb megismerése a személyiség érését, fejlődését eredményezi. Hasznos lehet mindenkinek, aki fejlődésre vágyik, erősíteni szeretné megküzdő képességét, és annak is, aki válságon megy keresztül, vagy valamilyen szorongásos problémával küzd stb.

Milyen esetekben javasolt a csatlakozás?

A csoport elsősorban azoknak szól, akik már elsajátították az autogén tréning relaxációs gyakorlatait, de más relaxációs-meditációs előzménnyel is lehet csatlakozni. Érdeklődjön a csoportvezetőnél!
A módszerről: A csoporttevékenység során használt egyik legfontosabb eszköz a szimbólumterápia, amely nem más, mint belső képekkel való munka relaxált állapotban, a képzelet segítségével. Ilyenkor befogadó figyelemmel fordulunk befelé, önmagunk felé, ami lehetővé tesz egy másfajta látást, megértést, nézőpontváltást.

További információk a módszerről itt.

A feldolgozott témákat otthoni gyakorlással mélyítjük el – a gyakorlás a folyamat része. Az önismereti folyamatot és az élményvilág harmonikus átrendeződését segíti a csoport elfogadó, támogató jelenléte. A tréning során nem előre meghatározott tematika szerint haladunk, hanem a belső munka anyagát a csoporttagok igényeihez, szükségleteihez igazítjuk.
Az önismereti tréning során 8 alkalommal, összesen 12-15 óra időtartamban dolgozunk, heti gyakorisággal találkozunk.

FONTOS TUDNIVALÓK

Az időpontokat közösen alakítjuk ki, kérem jelezze, ha jönni szeretne, de nem megfelelő a meghirdetett időpont.
Az önismereti tréning 10 alkalmas, heti gyakorisággal. Az alkalmak hossza (létszámtól függően) 90-120 perc. A csoport létszáma 5-8 fő.
A részvételi díj alkalmanként 8000 Ft, összesen 80 000 Ft, amely egy összegben, tanfolyami díjként fizetendő. Kérésre, egyéni megítélés alapján részletfizetés lehetséges.

A csoportot vezeti: Bányász Réka klinikai szakpszichológus, relaxációs- és szimbólumterapeuta

Időpont: szeptember 15.

Részvételi díj: 80.000 Ft.

Jelentkezés